Een woord van de adviesraad

Dr. Hans Carpay

Inleiding

Beste collega’s,

Editie Migraine is een nieuw multimediaal initiatief voor de algemeen neuroloog, die ongetwijfeld regelmatig mensen met migraine ziet. U ziet dat hier online allerlei extra en verdiepende informatie te vinden is. 

Waarom dit initiatief? Het denken over migraine is de laatste twintig jaar opgeschoven van het idee dat migraine een voornamelijk psychosomatische vrouwenkwaal is, naar de wetenschap dat migraine een erfelijke, behandelbare hersenziekte is, met een grote impact op het functioneren. De WHO plaatst migraine in de top 10 van impactvolle chronische aandoeningen, ver boven veel ziekten waar we als neuroloog optimale zorg vanzelfsprekend vinden. 

Registreer

Bovenstaande tekst is slechts een deel van het gehele artikel. Wanneer u het complete artikel wilt lezen dient u zich eerst te registreren. Na registratie krijgt u onbeperkt toegang tot de online versie van Editie Migraine.

Registreren

Wilt u zich registreren voor Editie Migraine? Klik dan op 'Registreren' en vul uw gegevens in. Na registratie ontvangt u een e-mail met uw logingegevens.

is dit interessant voor u?