Editie Migraine

Afscheid Krista Roon als adviesraadlid Editie Migraine

Met enige weemoed heeft Krista Roon, neuroloog in het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft en lid van de adviesraad Editie Migraine, ons laten weten dat ze besloten heeft om te stoppen met haar deelname aan de adviesraad. ‘Door de toenemende drukte zowel in mijn werk als privéleven, heb ik de moeilijke beslissing genomen om mijn betrokkenheid bij het kennisplatform te beëindigen.’

Samen met de andere adviesraadleden heeft Krista waardevolle inzichten en expertise gedeeld om de hoofdpijnzorg voor zowel neurologen, hoofdpijnverpleegkundigen als patiënten te verbeteren.

Krista wil haar dank uitspreken aan haar collega's in de adviesraad en redactie van Editie Migraine voor hun inzet en samenwerking gedurende de tijd dat zij betrokken was. 

‘Hoewel ik afscheid neem van de adviesraad, blijf ik uiteraard betrokken bij de zorg voor hoofdpijnpatiënten in mijn dagelijkse werk. Ik zal altijd blijven streven naar het bieden van de best mogelijke zorg aan mijn patiënten en het bevorderen van kennis op mijn vakgebied.’, aldus Krista.