Editie Migratine

Medicatieoverzichten profylaxe

Inleiding

Zoals u vast bekend, is het van groot belang patiënten goed te informeren en te betrekken bij het maken van weloverwogen keuzes voor de aard en duur van zowel de aanvalsbehandeling als de preventieve behandelingen bij zowel episodische als chronische migraine. Er kunnen hierbij vele factoren en overwegingen, van zowel behandelaar als patiënt, een rol spelen. De nu ontwikkelde medicatieoverzichten voor de preventieve behandelingen van zowel episodische - als chronische migraine kunnen zowel de behandelaar als de patiënt hierbij uitstekend ondersteunen. Ik kan u het gebruik in de spreekkamer daarom van harte aanbevelen. 

Wilt u dit artikel verder lezen?

Vanwege wet- en regelgeving zijn veel artikelen exclusief voor medische specialisten met de bevoegdheid tot voorschrijven. Voor verpleegkundigen zonder deze bevoegdheid is een beperkt deel toegankelijk.

Ik wil toegang tot exclusieve artikelen

Ik ben al lid en wil inloggen

Dossier Samen beslissen

Bij 'Samen beslissen' zoeken zorgverlener en patiënt samen naar de behandeling of zorg die het beste bij de patiënt past. In dit dossier, dat regelmatig wordt geüpdatet, staan praktische handvatten, tools en ervaringen centraal om Samen beslissen te optimaliseren zonder er te veel tijd aan kwijt te zijn.