Over Editie Migraine

Editie Migraine helpt neurologen om hun patiënten de beste migrainezorg te geven, volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en standaarden. Een onafhankelijke adviesraad bepaalt de onderwerpen en de insteek van de artikelen. Editie Migraine legt de focus op wat nieuwe ontwikkelingen in de praktijk van de neuroloog voor de patiënt kunnen betekenen. Naast het magazine bieden we online ook de mogelijkheid voor extra verdieping in de materie.

Magazine

Het blad Editie Migraine wordt driemaal per jaar uitgegeven. Iedere uitgave bestaat o.a. uit actuele artikelen, een dubbelinterview, een rubriek over vragen uit de praktijk en een rubriek over de belangrijkste studies en wat de neuroloog er nu eigenlijk direct mee kan in zijn of haar praktijk.

Editie Migraine online

Op emigraine.nl vindt u naast de inhoud van het magazine, nog veel meer informatie dan in het magazine zelf. U vindt hier de volledige artikelen, extra infographics, meer praktijkvragen en ervaringen, praktijkdilemma’s en nieuwe inzichten. Tevens kunt u er video’s van de adviesraad vinden en van de interviews die u in het magazine leest.

Editie Migraine update

Als u zich heeft geregistreerd, ontvangt u maximaal zesmaal per jaar een e-mail. Daarin houden we u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen, bijvoorbeeld naar aanleiding van nieuwe studies en (inter)nationale congressen. We kondigen ook aan wat de inhoud is van de komende editie en wanneer u die kunt verwachten. Van een enkel artikel lichten we dan ook al een tipje van de sluier op.

Registreren

Wilt u zich registreren voor Editie Migraine? Klik dan op 'Registreren' en vul uw gegevens in. Na registratie ontvangt u een e-mail met uw logingegevens.

is dit interessant voor u?