Privacy en Cookie kennisgeving

Editie Migraine bundelt bestaande en nieuwe wetenschappelijke informatie rondom migraine en vertaalt dit naar de dagelijkse praktijk van de neuroloog. Daarmee helpt Editie Migraine neurologen om hun patiënten de beste migrainezorg te geven. Naast het magazine dat driemaal per jaar wordt uitgegeven, biedt het online platform, emigraine.nl, de mogelijkheid voor extra verdieping in de materie. Alle informatie komt tot stand door een onafhankelijke adviesraad in samenwerking met Springer Healthcare. Editie Migraine wordt financieel mogelijk gemaakt door Teva Nederland B.V, een besloten vennootschap opgericht naar Nederlands recht met vestigingsadres Swensweg 5, 2031 GA Haarlem ("Teva"). Om de onafhankelijkheid van Editie Migraine te waarborgen is Teva niet betrokken bij de totstandkoming van de inhoud. Teva wordt in deze Privacy en Cookie kennisgeving aangeduid als 'wij', 'ons' en 'onze'.

Teva en uw privacy

Teva respecteert de privacy van de bezoekers van emigraine.nl. Wij doen er alles aan om informatie met betrekking tot identificeerbare personen ("persoonsgegevens") te beschermen die ons in verband met emigraine.nl zijn verstrekt.

Reikwijdte van deze Privacy en Cookie kennisgeving

Deze Privacy en Cookie kennisgeving is van toepassing op persoonsgegevens die we via emigraine.nl verzamelen. Het beschrijft hoe we uw gegevens gebruiken en omgaan met uw recht op gegevensbescherming, inclusief het recht om bezwaar te maken tegen sommige manieren waarop we uw gegevens verwerken. Meer informatie over uw rechten en hoe u ze kunt uitoefenen, vindt u in het gedeelte 'Hoe wij uw informatie opslaan en uw recht op gegevensbescherming’ hieronder.

Emigraine.nl kan links bevatten naar andere websites waarover wij geen controle hebben. Teva is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de gebruiken van andere websites. Emigraine.nl kan ook een link bevatten naar andere websites die worden beheerd door Teva of de aan Teva gelieerde bedrijven, die volgens een afzonderlijk privacybeleid werken. Als u deze websites bezoekt via emigraine.nl, dient u het privacybeleid van die websites te bekijken, zodat u begrijpt hoe zij uw informatie verzamelen, gebruiken en delen.

Gegevens die we verwerken

We verwerken persoonsgegevens over u wanneer u emigraine.nl gebruikt. U verstrekt deze informatie zelf aan ons via emigraine.nl of via een papieren antwoordkaart. Wij kunnen de volgende gegevens van u verzamelen:

Persoonsgegevens die u ons hebt verstrekt:

  • Geslacht (aanhef)
  • Naam
  • Contactgegevens (adres, e-mailadres, telefoonnummer)
  • Uw BIG-registratienummer en beroep
  • De naam en het adres van de zorginstelling waar u werkt
  • Wachtwoord

Persoonsgegevens die wij van u verzamelen:

  • Gegevens afkomstig van uw mobiele apparaat of gegevens afgeleid van uw IP-adres of ID van uw apparaat (device)
  • Informatie over uw gedrag en interesse op emigraine.nl.

Waarom we uw gegevens gebruiken

Wij gebruiken uw gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Zodat Editie Migraine u haar diensten kan leveren We hebben uw contactgegevens nodig om u het papieren magazine van Editie Migraine toe te kunnen sturen en u de digitale uitgaves van Editie Migraine te kunnen mailen.
  • Zodat we kunnen controleren of u de juiste bevoegdheden heeft als zorgprofessional Omdat Editie Migraine is bedoeld voor zorgprofessionals die bevoegd zijn om geneesmiddelen voor te schrijven, hebben we ter controle uw BIG-nummer en beroep nodig.
  • Zodat voor u een profiel kan worden aangemaakt op emigraine.nl Aan de hand van uw gegevens en uw gedrag en interesse op emigraine.nl wordt een profiel aangemaakt. Deze kunt u te allen tijde inzien, wijzigen of opheffen. Als u zich afmeldt voor Editie Migraine, wordt uw profiel opgeheven en worden al uw persoonsgegevens gewist.
  • Zodat Editie Migraine kan blijven verbeteren Uw gebruikersgedrag op emigraine.nl gebruiken we om onderdelen te kunnen verbeteren, zoals de inhoud van de artikelen en de navigatie.
  • Zodat Editie Migraine beter aansluit bij uw wensen De informatie over de keuzes die u maakt op emigraine.nl gebruiken we om u een ervaring te bieden die beter past bij uw selecties en om uw bezoeken aan emigraine.nl meer op maat te maken.
  • Zodat toekomstige marketingactiviteiten vanuit Teva op uw wensen en gedrag kunnen worden afgestemd Op basis van uw gedrag en interesses maken wij zowel persoonlijke als geaggregeerde gebruikersprofielen op basis waarvan wij onze communicatie aan u kunnen afstemmen.

Uw persoonsgegevens delen

Teva kan uw persoonsgegevens delen met de volgende categorieën ontvangers (dit gebeurt alleen wanneer dat nodig is om hun werkzaamheden naar behoren uit te oefenen):

  • onze werknemers (inclusief externe consultants), professionele adviseurs en agenten;
  • externe dienstverleners die uw persoonsgegevens namens Teva verwerken en die gebonden zijn door contractuele verplichtingen om uw persoonsgegevens vertrouwelijk te houden en op de juiste wijze te beveiligen, zoals (i) hosting bedrijven (die onze online platforms hosten), (ii) technologie / marketing tool bedrijven (die ons helpen om onze klanten te beheren en berichten aan hen af te leveren), (iii) analyse bedrijven (die ons helpen bij het verbeteren van uw ervaring op onze Sites) en (iv) evenementen organisaties (die ons helpen bij het organiseren van evenementen);
  • kopers of potentiële kopers van alle of een deel van de activiteiten van Teva (en hun professionele adviseurs); en
  • overheidsinstanties, regelgevende instanties en wetshandhavingsfunctionarissen, indien vereist voor de hierboven gespecificeerde doeleinden, indien wettelijk verplicht, of indien nodig voor de wettelijke bescherming van onze legitieme belangen in overeenstemming met toepasselijke wetgeving.

Gebruik van cookies op emigraine.nl

Emigraine.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer, mobiele telefoon, smartwatch of tablet wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgende bezoek weer naar de server van emigraine.nl worden teruggestuurd. Het gebruik van cookies is van belang voor het goed laten functioneren van deze website. Ga voor meer informatie over cookies naar www.allaboutcookies.org.

Emigraine.nl gebruikt de volgende type cookies:

1. Functionele cookies

Sessiecookies 

De primaire cookies die emigraine.nl gebruikt, zijn sessiecookies. Dit zijn functionele cookies die noodzakelijk zijn om emigraine.nl te laten functioneren. Deze cookies onthouden uw voorkeuren zodra u bent ingelogd. Hierdoor kunt u als geregistreerde gebruiker op Editie Migraine onder meer ingelogd blijven tijdens een sessie.

Met behulp van een sessiecookie slaan we statusgegevens en voorkeuren op gedurende een bepaalde sessie. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op uw surfgedrag en daarmee uw gebruiksgemak verhogen tijdens de sessie. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u de webbrowser afsluit.

Permanente cookies

Een permanente cookies is ook een functionele cookie. Deze gebruiken we voor een goede functionaliteit van de website en bieden u meer gebruiksgemak. Met behulp van een permanente cookie wordt u herkend bij een nieuw bezoek op onze website. Dit is alleen van toepassing wanneer u zich registreert op Editie Migraine. Daardoor komt u automatisch in het gesloten deel van de website zonder handmatig uw login te moeten invoeren. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

2. Analytische cookies: bijhouden van statistieken via Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken en hierover rapportages te krijgen. De instellingen die we hebben gekozen, zijn gericht op het behoud van uw privacy-rechten: De informatie die Google verzamelt wordt zo veel als mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Lees meer over Google’s privacybeleid


Verwijderen van cookies

U kunt via de instellingen van uw browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Safari, Firefox, Mozilla of Chrome) aangeven of en, zo ja, welke cookies u accepteert. Het verschilt per browser waar deze instellingen zich bevinden. Via de 'help'-functie van uw browser kunt u de exacte locatie en werkwijze achterhalen. 


Weigeren van specifieke cookies

Als u (bepaalde) cookies weigert, kan het zijn dat u niet of niet volledig gebruik kunt maken van de functionaliteiten van emigraine.nl.

Gebruik van Webbakens

E-mails van emigraine.nl kunnen elektronische afbeeldingen bevatten die bekend staan als webbakens (ook bekend als clear gifs). Deze bakens bevatten geen persoonsgegevens en worden alleen gebruikt om gebruikers te kunnen tellen die onze e-mails hebben gelezen.

Uw recht op gegevensbescherming

Wij bewaren alle informatie die we over u verzamelen totdat u ons verzoekt om uw persoonsgegevens te wijzigen of te verwijderen. Daarbuiten bewaren we uw gegevens in elk geval niet langer dan nodig is om de doelen zoals weergegeven in deze Privacy en Cookie kennisgeving te bereiken of dat vereist of toegestaan is op grond van de toepasselijke wet- en regelgeving.

Volgens de van toepassing zijnde wetgeving heeft u het recht om Teva om een kopie van uw persoonsgegevens te vragen, deze te corrigeren, te laten verwijderen of de verwerking daarvan te beperken, of om ons te vragen een deel van deze informatie over te dragen aan andere organisaties. Dit kunt u doen door naar uw profiel te gaan op emigraine.nl en op de door u gewenste optie te klikken.

Tevens heeft u het recht om bezwaar te maken tegen bepaalde verwerkingen. Deze rechten kunnen in sommige situaties beperkt zijn, bijvoorbeeld wanneer we kunnen aantonen dat we een wettelijke verplichting hebben om uw persoonsgegevens te verwerken.

Veiligheid

Teva neemt maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen onbedoeld verlies en tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, wijziging of openbaarmaking. Gegevens worden veilig overgedragen met behulp van SSL-codering en opgeslagen op beveiligde servers. Daarnaast nemen we aanvullende informatiebeveiligingsmaatregelen, waaronder toegangscontroles, strikte fysieke beveiliging en solide procedures voor het verzamelen, opslaan en verwerken van informatie. Het internet is echter een open systeem en Teva kan niet garanderen dat onbevoegde derden deze maatregelen nooit zullen kunnen weerstaan of uw persoonsgegevens kunnen gebruiken voor ongeoorloofde doeleinden.

Wijzigingen in deze Privacy en Cookie kennisgeving

Als ons privacybeleid op enigerlei wijze verandert, zal Teva een bijgewerkte versie van het beleid op emigraine.nl plaatsen. Door dit regelmatig opnieuw te bekijken, weet u altijd welke informatie wij verzamelen, hoe Teva deze gebruikt en onder welke omstandigheden, indien van toepassing, we deze zullen delen met andere partijen.

Contact informatie

Mocht u vragen hebben over de manier waarop we uw persoonsgegevens verwerken, beantwoorden wij deze graag. Als u zich zorgen maakt over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, dan kunt u contact opnemen met het Data Protection Office van Teva via EUPrivacy@tevaeu.com. Mocht u echter bezwaren hebben die wij niet voor u kunnen oplossen, dan heeft u tevens het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Registreren

Wilt u zich registreren voor Editie Migraine? Klik dan op 'Registreren' en vul uw gegevens in. Na registratie ontvangt u een e-mail met uw logingegevens.

is dit interessant voor u?