Editie Migraine

Geen drempels voor patiënten

Wil je dit artikel verder lezen?

Vanwege wet- en regelgeving zijn veel artikelen exclusief voor medische specialisten met de bevoegdheid tot voorschrijven. Voor verpleegkundigen zonder deze bevoegdheid is een beperkt deel toegankelijk.

Ik wil toegang tot exclusieve artikelen

Ik ben al lid en wil inloggen

Introductie
Fragment uit artikel 'Communicatie tussen neuroloog en bedrijfsarts voor verbetering vatbaar?', een interview met Jurriaan Blekemolen, bedrijfsarts.
Dr. Blekemolen beveelt neurologen aan patiënten vroegtijdig op twee dingen te attenderen. Ten eerste kennis te nemen van de lekenversie van de richtlijn ‘Mensen met migraine … aan het werk’ en ten tweede dat iedere werknemer het recht heeft aan bedrijfsarts te bezoeken.

Bekijk het gehele artikel

Bovenstaande video is onderdeel van het artikel Communicatie tussen neuroloog en bedrijfsarts voor verbetering vatbaar? dat eerder op Editie Migraine is verschenen.

Meer video's uit hetzelfde artikel

Dossier Samen beslissen

Bij 'Samen beslissen' zoeken zorgverlener en patiënt samen naar de behandeling of zorg die het beste bij de patiënt past. In dit dossier, dat regelmatig wordt geüpdatet, staan praktische handvatten, tools en ervaringen centraal om Samen beslissen te optimaliseren zonder er te veel tijd aan kwijt te zijn.